/Plata si livrare
Plata si livrare 2018-06-06T05:32:58+00:00

LIVRAREA COMENZILOR

Livrarea produselor se face prin firma de curierat, oriunde in Romania.
Termenul de livrare a comenzilor este in mod normal de maxim 72 de ore din momentul in care ati fost contactat pentru confirmare telefonica de un operator al magazinului nostru.
Totusi ne rezervam dreptul sa livram produsele in maxim 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
De asemenea in perioada sarbatorilor pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor . In aceste perioade vom afisa pe site mesaje cu privire la intarzierea livrarilor.
Asiguram expeditia comenzilor prin curier rapid pe tot teritoriul Romaniei. Livrarea se realizeaza direct la adresa indicata in momentul plasarii comenzii
Refuzarea unei comenzi
La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat de motivul refuzului.
Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

CAT COSTA LIVRAREA?

– pentru comenzi mai MICI de 200 lei costul livrarii este suportat de client (în functie de greutatea coletului și dacă implica livrarea plata unor km suplimentari în functie de adresa de livrare)

– pentru comenzi mai MARI de 200 lei livrarea este GRATUITA.

Inainte de a ajunge la adresa dvs. curierul va suna pentru a se asigura ca este cineva la adresa care poate prelua coletul.

In cazul in care nu puteti raspunde la telefon, curierul nu vine la adresa mentionata in comanda.

NU livram in afara tarii deoarece costurile de transport sunt foarte mari.

PLATA COMENZILOR

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii, in numerar si in moneda nationala (lei) catre curierul care efectueaza livrarea. Chitanta va fi emisa de catre curier.